LIVE LIFE BEAUTY

BLOG ABOUT BEAUTY, FASHION & LIFESTYLE

Good Choice!

Wat leuk dat je kijkt op mijn blog! Neem gerust een kijkje en laat een berichtje achter!

Mijn Favoriete Netflix series

Op Netflix heb ik nog niet heel erg veel series gekeken, maar wel hele leuke series. Dit zijn echt series waarmee je lekker op de bank een serie kunt kijken met een lekkere kop thee en chocolade.

Riverdale

Ik vond de eerste 2 seizoenen geweldig! Heel erg spannend en echt zon serie die je non-stop kunt kijken, omdat je heel erg graag wilt weten wat er nog meer gebeurd.

Toen ik seizoen 1 helemaal afgekeken had kon ik echt niet wachten op seizoen 2. Heel erg gaaf deze serie! Ik vind het ook altijd heel erg leuk bij Pop's als ze daar milkshakes gaan drinken. Ik vind dat echt super gezellig eruit zien altijd.


The 100

Dit is echt een hele zenuwslopende en spannende serie. volgensmij ga ik dit echt bij elke serie zeggen maar dit is echt zo'n serie die je wel non-stop moet kijken. Ik zat er helemaal in! Aan het einde van seizoen 4 de laatste aflevering was er een enorme cliff hanger! Als het goed is komt seizoen 5 aan het einde van April uit. Ik kan niet wachten tot seizoen 5 uit is. 


Pretty little liars

Pretty little liars bestaat uit 7 seizoenen. Zelf heb ik deze serie nog niet helemaal afgekeken, maar ik ben al best ver met deze serie. Toen ik deze serie voor het eerst keek dacht ik dit word echt spannend! Verder in de serie vond ik het wel wat langdradig. Nu vind ik het geweldig! Het is heel erg spannend en nu op het punt waar ik zit kan je echt niet meer terug en wil je het hele onderzoek weten. Steeds verdenk je iemand en dan weet het zeker en het andere moment weet je gewoon niet meer wie ze kunnen vertrouwen en weet je het ineens helemaal niet meer zeker. 


Jouw berichtje